Home // Vem är Marcus Olausson?

Porträtt - 2016

Skrivit har jag gjort i åtskilliga år, men 2014 fick jag äntligen mitt första bokkontrakt så jag tackar ödmjukast Frida på Mörkersdottir för att hon gav mig chansen! Sedan dess har jag på kort tid gett ut fler romaner och även lyckats knipa mig plats i några antologier med mina noveller.

BumlebyHQ Till vardags är jag elektronikingenjör så skrivandet sker på lediga stunder, förhoppningsvis snart i en skrivarlya i familjens snickarbod på bilden ovan. Som stolt far till två små busgrabbar (Victor 7+ och Anton 5+) så kommer en isoleringscell förhoppningsvis göra underverk. Tillsammans med barnen, min underbara fästmö Ann-Sofie, två hästar och tre katter bor vi på en någorlunda idyllisk liten gård utanför Trollhättan. Närhet till skog är viktig näring för både min fantasi och mitt välmående. Där jagar jag, grillar korv emellanåt och söker inspiration till kommande alster.

Tack för att du besöker min sida. Förhoppningsvis lyckas jag slå klorna i dig och väcka lusten att utforska de världar som oroväckande ofta tävlar med den fysiska världen om min uppmärksamhet. Det här är bara början.

All content on this site belongs to Marcus Olausson @Bumleby