Home // Noveller

Fram tills 2014 hade jag inte skrivit några noveller, förutom skoluppsatser för länge länge sedan ( i ett samhälle långt långt bort). Mina första trevare blev kanske inte så bra, men under 2015 har jag faktiskt lyckats gå vidare med ett antal bidrag i novelltävlingar.

Steampunksagor – utgiven av Whip Media.

HOmslag_SPSär har jag med två bidrag – ”Schaktet” och ”Man ska vara två”. Den första är en noirdoftande rysare i ett framtida Serahema, den värld jag skriver om i min fantasyserie Serahema Saporium. Den industriella revolutionen är i full gång och staden Taudiroth härjas av en seriemördare. ”Man ska vara två” handlar om Holger, en speciell ung man som försöker råda bot på sin ensamhet.

Beställ ett signerat exemplar här. Releasefest på Steampunkbaren i Göteborg 25/9 2015

Svenska Spöken – utgiven av Andra Världar

Till Allheghost-cover-720x380lgona/Halloween kommer Andra Världars antologi Svenska Spöken. Där har jag med mitt bidrag ”Mässan” som handlar om en ung man med författardrömmar. Hans första besök på Bokmässan i Göteborg artar sig inte riktigt som han tänkt. Satir och skräck.

 

 

 

Bortom Portalen – utgiven av Fantastikportalen / Catoblepas Förlag

Fantastikportalen anordnade en tävling i samarbete med Booqla, där man förutom bokpaket från Fantastikportalens medlemsförlag och presentkort hos SF-bokhandeln även kunde vinna att komma med i deras antologi Bortom Portalen. Och jag vann som ett av tre bidrag! Mitt bidrag ”Sjung kära syster” handlar om systrar som försöker överleva i en postapokalyptisk värld där man har lyckats spränga sönder verkligheten. Detta har fått till följd att ljud och musik har fått helt nya egenskaper.

Utgivning under hösten 2015.

cover_BortomPortalen-300x425

 

 

 

 

 

 

 

 

 

All content on this site belongs to Marcus Olausson @Bumleby