Nyhetsbrev & Kontakt

Prenumerera på mitt nyhetsbrev

Med fördel kan man anmäla sig till mitt Nyhetsbrev och då vara garanterad att få den senaste informationen om boksläpp och signeringar direkt i sin inbox. Dessutom blir man medlem i min fanclub och kan titulera sig ”saporist” och ha chansen att vinna exklusiva prylar och få smakprov på kommande böcker. Anmäler dig gör du här![wysija_form id=”3″]

 

Kontakta mig

Vill du kontakta mig för att boka en föreläsning eller har du kanske synpunkter på hemsidan eller mina böcker? Oavsett vilket är det bara att skriva ett brev så hör jag av mig. Skicka bara ett mejl till info[at]bumleby.se

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.