Publicerat och på gång

 

Jag har några olika spår som jag följer som författare. Först och främst skriver jag på min mörka fantasyserie Serahema Saporium. En klassisk fantasyberättelse med karaktärsdriven story och fokus på att göra berättelsen trovärdig och vuxen. Hittills har tre böcker publicerats i serien. De rotlösa, Bäraren och Nattlöpare. Serahema Saporium har prio ett i mitt skrivande. Läs mer om Serahema Saporium här.

Fantastikhjälpen är ett initiativ för att samla in pengar åt en hjälporganisation. Ett annat syfte är att skapa läslust hos barn och ungdomar och få dem intresserade av både berättande och historia. Vårt första projekt blir att ta fram urban fantasyboken Drömverk för åldersgruppen 9-12 eller vuxna med barnasinnet kvar. Allt är i sin linda, men man kan redan nu se det hela ta form på sin egen sajt.

Sjung kära syster

Vid sidan av detta skriver jag även noveller och har framgångsrikt deltagit i diverse novelltävlingar och antologier. Några av novellerna finns även utgivna som ljudnoveller. Den dystopiska Sjung, kära syster vann Bortom portalens novelltävling och ges nu ut på Fafner förlag. Mina två steampunknoveller Schaktet och Man ska vara två finns som ljudnoveller i antologin Steampunksagor, utgivna av Whip Media.

Sveriges äldsta scifi-förening Club Cosmos ger ut webzinet Brev från Cosmos där jag medverkar med diverse noveller. T.ex novellen Temakarens dotter som vann Steamcons novelltävling 2016. Eller scifi-novellen Olori som kom tvåa i Club Cosmos egen novelltävling 2016. Dessa och fler kan man läsa gratis här.

Föredrar man att läsa på papper medverkar jag med noveller i följande antologier:

 

Steampunksagor (Whip Media) – Här medverkar jag med de två novellerna ”Schaktet” och ”Man ska vara två”.

På denna grund (Pop-up Publishing) – Här medverkar jag med novellen ”Anubitch”.

 

Svenska spöken (Andra världar) – Här medverkar jag med novellen ”Mässan”.

Bortom portalen (Fafner/Fantastikportalen) – Här medverkar jag med novellen ”Sjung kära syster”.

13 svarta sagor om superskurkar (Swedish Zombie) – Här medverkar jag med novellen ”Bara ett barn”.


H.C. Andersen (Marchetti förlag) – Här medverkar jag med novellen ”Reinkarnoid”.