Home // Blog // Ny URL, nytt tema och det mesta krånglar

Ja så var det till slut dags för ett litet ynkligt blogginlägg. Lagom till Bokmässan (Bok & Bibliotek 2015) så har jag försökt uppdatera min blogg med ett nytt snyggt proffstema och flyttade den dessutom till den nya URL:en www.marcusolausson.com. En domän som är lite mer självklar än Bumleby för de flesta hoppas jag.

När jag försökte klona och migrera bumleby-bloggen så verkar det mesta ha gått fel. Bloggen ser just nu inte alls så proffsigt läcker ut som jag tänkt mig, men en vacker dag ska jag nog få ordning på det hela. Just nu är fokus mer åt att få färdigt andra grejer inför bokmässan. Så, ursäkta röran – jag bygger om, som man säger.

1 Comments ON " Ny URL, nytt tema och det mesta krånglar "
  • alt_example

    renko trading 12 mars, 2017 at 16:20 - Reply

    Hi every one, here every one is sharing these kinds of familiarity, therefore it’s pleasant to read this webpage, and I used to pay
    a quick visit this weblog all the time.

leave a response

All content on this site belongs to Marcus Olausson @Bumleby