De rotlösa – Nu är boken här!

Boklåda - De rotlösa
Boklåda – De rotlösa

Äntligen! Det har varit en lång resa. Oerhört lång rentav, men nu har jag den fysiska produkten i min hand och jäklar vad bra det känns! Det snygga omslaget blev bättre än jag kunnat drömma om, boken doftar härligt av papper och trycksvärta och när jag bläddrar fram till sidan 5 finner jag en karta som jag är mäkta nöjd med. Tjockleken på boken tror jag är väl avvägd som introduktion till min värld Serahema så nu hoppas jag på många läsare som vill ta del av min skapelse. Så vad väntar ni på? Skaffa lite spännande läsning för sommaren. 😉 Länkar till försäljningsställen finns i kolumnen till höger på bloggen.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.