Försäljning långt över förväntan!

Kvällens 2:a köpare
Kvällens 2:a köpare

Igår kväll hade jag min första boksignering inför julen, i butiken Böcker & Blad på Torp Köpcenter utanför Uddevalla. Som debutant hade jag lågt ställda förväntningar inför kvällen. I princip ingen vet vem jag är och jag skriver böcker i fantastikgenren som, även om den är på rejäl uppgång, fortfarande hamnar långt ner i kölvattnet efter deckare och feelgood-romaner. Det första folk brukar fråga är: ”Är det en deckare?” varpå jag har lust att svara: ”Ser det ut som en deckare?” fast det gör jag så klart inte. Hade jag skrivit en deckare hade jag alltså garanterat kunna sälja ännu mer då kraven verkar lågt ställda. Men nu gick det över förväntan. Långt över förväntan till och med. Så frågan är, med fem signeringar kvar innan julen, hur många fler böcker ska jag beställa hem? Lyxproblem 🙂

Kvällens 3:e köpare
Kvällens 3:e köpare

Jag hade kvällen till ära införskaffat en riktigt läcker boklåda, modell koffertbyrå (???), för att få en snygg presentation av min produkt. Tillsammans med rollupen och en Olausson på hugget verkade det fungera bra. Kvällens första köpare ville inte vara med på bild, men några glada köpare fick jag fångat som bildbevis. Tack till er som köpte boken och ett stort tack till Böcker & Blad!

Lockbete
Lockbete

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.