Jag står på scen på F.R.A.M-festivalen i Uddevalla 8 november

I helgen, 8-9 november, är det premiär för F.R.A.M i Uddevalla Folkets hus. Förkortningen står för Festivalen som River Alla Murar och är en satsning på kultur för unga. Jag blev tillfrågad att delta som författare och tackade utan tvekan ja.

FRAM-poster

Dels kommer jag under lördagen finnas i lokalen och sälja böcker med tillhörande signering men jag kommer även stå på scen kl 14:30-15:00. Då tänkte jag och min spirande Movember-mustasch prata om mitt författarskap, framföra en visa från min kommande bok (sjukt läskigt men jag vill utmana mig själv) och ge lite nybörjartips för den som vill börja skriva. Främst inom fantastikgenren. Titta gärna förbi och säg hej!

Vinsten från försäljningen kommer jag ge till Movember-rörelsen, vars syfte är att uppmärksamma prostata- och testikelcancer och skänka pengar till forskning runt detta. För att få uppmärksamhet till kampanjen anlägger manliga deltagare (och kvinnor med förmågan?) under november månad en mustasch efter bästa förmåga. Vill man donera pengar åt min Movember-mustasch kan man göra det här. Tack för ditt bidrag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.