Marcus Olausson julen 2016

5 Books

2015 har varit ett händelserikt år, men det är inte riktigt slut ännu så det här är ingen årskrönika. Däremot har jag snickrat ihop en bild inför mina signeringar i jul och konstaterar att trots att jag inte hann få ut del 3 i min Serahemaserie så är jag ändå aktuell i hela tre nya böcker. Nämligen ett gäng novellsamlingar där jag har nästlat mig in. I antologin Steampunksagor har jag till och med två noveller. Där finns även en fjärde antologi, ”Bortom portalen” där jag vann novelltävlingen inför boken, men antologin hann inte bli klar till jul så den kommer istället nästa år. Så gör även ”Nattlöpare”, del tre i Serahema Saporium. Jag har visserligen belagt mig själv med skrivförbud men tillåter mig att redigera den en sista runda. Tror faktiskt boken tjänar på förseningen och det ska bli kul att se hur den tas emot.

Då jag fortfarande är deltidssjukskriven för min utmattningsdepression kommer jag i år bara att ha två signeringar i jul, enligt nedan. Om man inte kan ta sig till signeringarna går det bra att beställa signerade böcker direkt av mig på den här länken så skickar jag dem så snabbt jag kan.

Boksigneringar:

11/12 Böcker & Blad, Torp köpcentrum Uddevalla, från klockan 16 tills de kastar ut mig.

19/12 Sciencefictionbokhandeln Göteborg. 16:30-18:00. Fler författare från antologierna dyker upp så passa på att få böckerna fullklottrade. Eventet har en egen Facebooksida här.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.