Marcus Olausson ”on air” på flera sätt

Bäraren
Bäraren

Jag ska nämligen vara med i radio på måndag. Sedan svävar jag ofta uppe i det blå (eller kanske oftare simmar nere i det mörka läskiga), dagdrömmare som jag är. Och dessutom svävar jag på små moln nu när jag äntligen håller ”Bäraren” i min hand. En rejäl trave kartonger innehållande del 2 i min Serahema Saporium-serie anlände i onsdags tillsammans med nästan lika många kartonger med ”De rotlösa”. Min förläggare Frida levererade böckerna personligen vilket var en trevlig bonus då vi annars mest samtalar via Messenger eller mejl. Att prata direkt är såklart att föredra 🙂

Massor med böcker!
Massor med böcker!

Men vad var det där med radio undrar du kanske nu? Jo, Radio P4 Väst hörde av sig och undrade om jag ville vara med i deras morgonprogram. Efter att ha läst om mejlet några gånger och insett att det var på riktigt svarade jag självklart JA och bokade in mig själv på måndag morgon, den 15/12 kl 08:30. Om ni har på radion ute i stugorna då får ni chansen att höra mig göra bort mig i radion för första gången. Alltid trevligt att bryta ny mark. Om programmet läggs upp på nätet efteråt kommer jag självklart lägga upp det här på bloggen. Finare kickstart av min boksigneringsvecka kan jag nog inte få då jag senare under måndagen ska signera böcker På Akademibokhandeln (Hallmans) i Uddevalla.

Boksigneringsschema Serahema Saporium, julen 2014:
3/12, 16:00 – Böcker & Blad, Torp Uddevalla – Avklarad.
15/12, 16:00 – Akademibokhandeln Uddevalla
16/12, 16:00 – Akademibokhandeln Etage Trollhättan
17/12, 16:30 – Akademibokhandeln Oden Trollhättan
18/12, 17:00 – SF-bokhandeln Göteborg
22/12, 16:00 – Akademibokhandeln Vänersborg

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.