Releasedatum 24:e juni för min bok – De rotlösa

Cover - De rotlösa

 

Ja då har vi äntligen ett datum. Nu råder bråda dagar för att färdigställa allt innan boken ”går till tryck”. Om man vill hålla sig uppdaterad rekommenderar jag att man anmäler sig till mitt nyhetsbrev här på bloggen (kolla meny till höger på sidan). Om detta skulle strula så skicka mig bara ett mail på marcus.olausson@bumleby.se så ordnar jag detta. Förlaget har även lagt upp en facebook-sida för boken så ta en kik på denna, gilla och dela så har du chansen att vinna ett signerat exemplar av boken.

Länk till Facebook: Serahema Saporium – De rotlösa!

Grymt spännande!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.