Storstädning och nyheter

Kan inte bestämma mig – är min vänsterhand väldigt liten eller min högerhand ohyggligt stor?

Du kanske har lagt märke till att min blogg har fått ett nytt utseende med ett nytt WordPresstema (Make)? Behovet har egentligen funnits länge då jag aldrig fick det gamla temat Orizon att visa bilder som jag önskade, men det visade sig även sakna stöd för pluginet WooCommerce. Med detta plugin kommer min blogg få en tjusig liten e-handelsbutik vilket underlättar betydligt för både mig och den som vill köpa böcker direkt av mig.

Butiken lägger jag inte upp riktigt ännu men ska ha den på plats i tid för julhandeln. Det finns en del i övrigt att fixa till, renodla menyer, städa undan gammalt skräp och uppdatera, få till en mer överskådlig sida än tidigare.

Nästa punkt att fixa blir mitt nyhetsbrev som är hopplöst eftersatt, men det har hög prio nu. Mailpoet har kommit med en uppdaterad plugin som jag ska spana in och be att få återkomma om.

Man kan även se det här som en liten smygpremiär (och ett test av vilka som läser mina blogginlägg) då mitt senaste projekt Ordbyting Podd har fått egen hemsida och facebooksida men jag har inte slagit på stora trumman ännu då inga avsnitt är publicerade. Ordbyting är en podcast där jag (och eventuella sidekicks) kommer att intervjua personer som är aktiva inom den svenska fantastikscenen. Samtal om aktuella böcker med författare, ett finger på pulsen i branschen och lite skvaller mm. På sätt och vis ett syskon till Fantastisk podd, men där fokus ligger mer på enskilda samtal och intervjuer.

Hoppas du vill lyssna!

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.