Till hjärtats sista slag – Min trilogi är komplett

Till hjärtats sista slag – blurb

 

Boken är äntligen skickad till tryck och väntas anlända i början av juni. Det har varit en oerhört lång resa, från mina första stapplande steg som författare i början av tjugohundratalet fram tills idag, men nu är bokserien klar. Det som började som lösa funderingar kring en yngling vid namn Elderim i en värld full av faror, magi och äventyr har nu blivit en berättelse som du kan läsa. En storslagen trilogi om förräderi och förfall, vänskap och mod. Vi har slitit oerhört hårt med detta, förlaget och jag, men nu har vi en bokserie som står sig väl på den internationella arenan och jag är så stolt att jag nästan spricker. Berättelsen om Elderim är kanske inte originell men jag vill ändå påstå att jag gör hjältens resa på ett eget och uppdaterat sätt som förhoppningsvis griper tag och rentav stannar kvar i hjärtat. En berättelse där kvinnorna tar plats, ondskan inte är alltigenom ond och även det goda har sina fläckar.

Efter över ett år av hård redigering behövde jag ta en lång paus från skrivandet. Ja lång för mig vill säga. Den senaste månaden har jag inte skrivit alls, men nu känner jag suget återvända. Serahema kommer att få vila ett tag då jag vill prova ett nytt världsbygge (urban fantasy i Sverige och Europa), men jag hoppas få återvända till Serahema en vacker dag. Jag har sett vad som väntar där och vill jättegärna bjuda in dig till framtida äventyr. Där Elderims berättelse är en hyllning till klassisk fantasy så kommer nästa del att bli något mer eget som blandar diseselpunk med en lo-fi variant av Star Wars, romartid med amerikanskt 40-tal och magi med vetenskap.

Följ mig på @marcusolaussonauthor för att få dagsaktuell info om bokrelease, när och var man kan köpa Till hjärtats sista slag och vad som väntar härnäst.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.