Twitterfeed länkar nu min blogg till twitter

Nästa steg genom den sociala mediedjungeln blev att länka min blogg till Twitter. Om jag skulle sitta och uppdatera sociala medier dagarna i ända blir det ju inte mycket skrivet på mina romaner så det behöver alltså automatiseras. RSS Grafiti tar redan hand om automatiska postningar på Facebook och nu är det dags för Twitterfeed att göra samma sak med Twitter (kan även ta hand om Facebook men jag tyckte RSS Grafiti verkar sköta det mer enligt mina önskemål.)

Genomförandet är väldigt smidigt. Gå in på Twitterfeeds hemsida (klicka här!) och registrera ett konto. När detta är klart och bekräftat matar du bara in vilken URL eller RSS som du vill länka och till vilket twitterkonto. Gick på bara några minuter och voila! Nu kan jag ännu enklare våldföra mig på den digitala etern med min blogg. Jag skriver alltså endast inlägg på bloggen och utan mer åtgärder hamnar de automatiskt på Facebook och Twitter. Smutt! :-P.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.