Bok & Bibliotek 2014 – Dag 1 torsdag

Så var min första dag på bokmässa som författare avklarad! Jag har haft förbaskat kul och träffat många härliga människor. Både från och omkring förlaget, men även branschkollegor och människor jag mött och tjötat med runt montern. Äntligen fick jag träffat min förläggare Frida som har gjort min dröm som författare möjlig. Tusen tack för det, fantastiska Frida!

Frida o Marcus
Frida o Marcus

En och annan kändis har skådats och under fredagen kommer även fler människor från allmänheten välla in så torsdagen får nog ses som uppvärmning. Fredagen bjuder även på steampunk-mingel och en Olausson i en hemmasnickrad utstyrsel. Bilder lär komma så stay tuned. Dessutom tänker jag besöka gänget från Fantastisk Podd som sänder från SF-bokhandeln i Göteborg under fredagen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.