Dan före dan, det vill säga bokmässan Bok & Bibliotek 2014

Klockan tickar och jag är inte klar med allt jag borde. Så det ska vara kanske? Räkningar behöver betalas eftersom jag kommer vara borta i några dagar. Steampunk-kostymen ska snyggas till. Bloggen behöver uppdateras inför mässan. Etc. etc.

Jag har fått hem rykande färska reklamblad (igår) inför mässan så jag kan knalla runt och försöka locka folk till vår monter. De ser ut så här.

Flyer BM 2014 - Till tryckeriet

 

Idag var jag runt i två bokhandlar i stan och delade ut reklamblad och tittade på min bok i hyllan. Lite undanskymd intill en annan aningen mer känd författare kanske, men den finns där. Och kunder hade köpt den!

20140924_165841

 

Så nu återstår att måla och limma och finputsa mina attiraljer inför fredagens steampunk-mingel. Tror det kommer bli rätt spektakulärt faktiskt 🙂 Bildbevis kommer på fredag!

Steampunk Cosplay

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.