Börjar närma mig att bli mer offentlig med hemsidan

Här har snickrats och knåpats bland widgetar och plugins, lästs bloggar och spanats videotutorials. Färdig lär jag aldrig bli men nu börjar hemsidan stabilisera sig i alla fall. Har fått till drop-down-menyer med undermenyer/kategorier men vissa krockar dessvärre med loggan så det får jag göra något åt. Snart ska jag ge mig på att blogga lite mer på allvar och kanske börja skriva lite recensioner eller annat som kanske kan vara av intresse? De flesta struntar nog högtidligt i mina försök att bygga hemsida men en blogg är väl ändå bara ännu en form av narcissism?

Ondskefull som jag trots allt är tänker jag dock fortsätta mitt raljerande i mitt uppsåt att bygga ett intresse för mina alster. Om jag ordbajsar tillräckligt mycket kanske jag rentav, som av en slump, faktiskt råkar spotta ur mig något insiktsfullt och meningsfullt?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.