Inom kort (?) lägger jag upp nya kartan

Ska ”bara” lattja runt lite med den först. Fick i alla fall ritat en ny som jag den här gången gav skam i att färglägga innan jag scannade in den. Nu har jag frilagt alla bläckstreck på ett separat lager så jag kan lägga till färg utan att alla linjer försvinner. Stora möjligheter finns att testa lite olika grepp helt enkelt. Lägger förmodligen upp en svartvit kopia först här på sidan så får en ny färglagd historia följa längre fram. Det finns en sneak-peak under Serahema Saporium -menyn överst på sidan. Eller klicka denna länken: Karta över Serahema

Min rygg och jag är fortfarande inte helt överens men vi kan i alla fall vistas i samma rum. Var på massage i måndags och det är så gött att äntligen kunna gå utan att det ser ut som om ngn ryckt undan rullatorn från mig. Ska försöka få en tid hos en kotknackare som får styra upp resten. Nackdelen med att ständigt vistas uppe i det blå är att jag glömmer bort kroppen ibland. Nu har budskapet i alla fall nått fram.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.