Framåt med hälsan som broms

Bokmässan Bok & Bibliotek 2018 närmar sig med stormsteg. Och den där kickstarterkampanjen för Drömverk. Förra veckan vaknade jag upp med ett konstant tinnitustjut i örat och konstaterade att jag åter igen var ute på svag is. Nu var det kanske en förkylning som fick örat att tätna och höjde volymen på det pip jag haft i örat sedan 25-årsåldern, men jag vill inte ta risken. För nu har pipet minskat i omfång, men det gjorde mig rädd. Att lyssna på det tjutet varje timme på dygnet skulle göra mig galen och tinnitus kan framkallas av stress.

På sistone har jag kört rätt hårt. Kickstarterkampanjen hanns inte med under sommaren då vi hade hantverkare hemma och byggde uterum nästan dygnet runt (tillbyggnaden blev fantastiskt bra btw) och nu har jag hamnat på efterkälken. Tanken var att dra igång kampanjen i slutet av oktober, men jag inser nu att jag inte hinner utan att stressa konstant fram till start och det är två månader dit. Jag har trots allt ett heltidsarbete utöver mitt författande.Jag måste alltså dra i bromsen. Igen. Så nu flyttar jag kickstartern till våren istället och fick genast ett helt annat lugn i kroppen. Nu har jag även vintern på mig att förbereda. Istället lägger jag mitt fokus på förberedelser för bokmässan. Jag har redan fixat reklamvykort att dela ut för Ordbyting och Fantastikhjälpen. Nu ordnar jag med saker för nyreleasen av Serahemaserien. Och inget av det jag har kvar är tvång. Krisar det kan jag bara låta bli och det är rätt skönt. Så kanske hinner jag klart med det där animatronikprojektet jag håller på med, kanske inte. Vi får se. Men örat tjuter i vilket fall nästan inte alls längre.

Hälsan är min broms men man behöver en broms ibland för att kunna stanna upp och minnas hur det är att leva. Drömverk kommer att bli en bok och Fantastikhjälpen är igång. Om du vill följa vägen till kickstartern så besök gärna Fantastikhjälpens hemsida och anmäl dig till vårt nyhetsbrev.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.