Cover Reveal för Serahema Saporiums nyutgåva

Du är inte ond, Elderim. Glöm aldrig det. Vad de än påstår.

Elderim sägs vara utvald att kämpa mot den grymme guden Naemin, men varför är det då så svårt att lära sig magierna? Profetiorna är tvetydiga och Elderim fylls av tvivel. Vem är det egentligen som har valt ut honom? Och till vad?

Följ Elderim på en storslagen resa genom en skoningslös värld där gudarna dragit sig undan. En värld där onda människor kan bära spår av godhet och hjältar begå avskyvärda brott. Vistas bland svärande tjuvar, galna magiker och skrävlande svärdsmästare. Möt villrådiga gudar, motsträvig magi och fasansfulla vidunder.

Välkommen till Serahema.

 

”Ett imponerande världsbygge.”

Erik Granström, författare till Svavelvinter.

Utgivning 28 september 2018

Klicka här för att bevaka boken hos Bokus redan nu!

Gilla gärna Serahema Saporium på Facebook och håll dig uppdaterad på releaser, signeringar mm.

Tack vara min skickliga förläggare Lupina har vi fått fram tre fantastiskt snygga omslag för nyutgåvan av bokserien. Vi valde att ta fram alla tre omslagen samtidigt (se nedan) för att få dem enhetliga och för att visa att vi har en stabil plan för serien. En fanservice helt enkelt. Och visst är de läckra? Första boken ”När gudar dör” släpps på bokmässan i Göteborg den 28:e september och övriga böcker släpps med ett års mellanrum enligt nedan. Nu kan jag knappt hålla mig till bokmässan.

Utgivning 27 september 2019

Utgivning 25 september 2020

 

 

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.