God jul kära läsare!

Serahema - xmas

Tack alla ni som köpt mina böcker eller på annat sätt stöttar mig i min författarkarriär! Nu är jag klar med julens signeringsturné där jag åkt runt till Uddevalla, Trollhättan, Göteborg och Vänersborg och signerat böcker. Igår kväll var det Vänersborgs tur men där var man mer svårflirtade. Känslan var att de flesta hade handlat klart och letade efter någon specifik bok, men några slog trots allt till med svensk fantastik. Det gick ändå långt över min ursprungliga förväntan och jag är grymt nöjd. Som tur var tog jag hem ordentligt med böcker inför julen och vissa butiker har redan hört av sig och vill ha mer då de har sålt slut även de exemplar jag lämnat kvar efter mina signeringar. Nu ska jag vila upp mig från Serahema några veckor och visa mig mer för min familj men även fortsätta med det researcharbete jag håller på med för min skräckroman. Efter julen blir det dags att ge sig i kast med ”Serahema Saporium 1:3 – Nattlöpare” där äventyret fortsätter. God jul på er!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.