Säljrekord hos SF-bokhandeln Göteborg

Fhulraibesök
Fhulraibesök

Igår kväll var jag hos SF-bokhandeln i Göteborg och signerade böcker. Fick en uppjagad start då jag sladdade in endast 5 minuter före utsatt tid, men när några polare dök upp så kunde jag glömma bort stressen och gå ner i varv. Vargman kom förbi och styrde ut sig klockrent som en fhulrai (en varelse som förekommer i böckerna) vilket kan beskådas på bilden. Försäljningen gick galant och jag lyckades knäcka mitt tidigare rekord så jag vill tacka alla köpare och även SF-bokhandeln som lät mig hålla låda. Det här har jag drömt om så otroligt länge. Mäktigt!

Akademibokhandeln Oden/Thn
Akademibokhandeln Oden/Thn

I onsdags var jag hos Akademibokhandeln i Odenhuset och gjorde mitt bästa för att charma besökarna. Det gick en aning trögare än jag vant mig vid men får ändå klart godkänt. Dessutom träffade jag en man som visade sig vara finskt krigsbarn. Perfekt då jag kommer skriva om detta i den skräckroman jag håller på med just nu. Jag fick hans namn och telefonnummer så ska vi träffas för samtal vad det lider. Kul!

Nu väntar några dagars vila från försäljningen innan den sista julsigneringen på måndag, hos Akademibokhandeln i Vänersborg. Ikväll blir det julbord och kanske något starkt till det. Får se om jag lyckas hålla mig vaken längre än kallrätterna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.