Jag överlevde min första radiointervju!

P4 väst

Tack Jimmie och Cajsa på Radio Väst för att ni gjorde mitt besök till en angenäm upplevelse! Och tack till Tor som rattade ljudet. (Vi skulle nog haft micken närmare gitarren!) Tankarna har snurrat rejält inför denna begivenhet – Hur ska jag bete mig. Vad vill jag få sagt? Är det verkligen en bra idé att sätta mig ner och framföra en av mina egna låtar? Jag som avskyr lägereldsgitarrister.

Eftersom det var live och en intervjusituation så kunde jag som kontrollfreak inte styra så mycket utan bestämde mig för att bara köra på så fick det bli som det blev. Jag tycker vi hade ett avslappnat samtal och det var inte fullt så otäckt att sitta och spela som jag trodde. Mer som att vandra bland mätta björnar än att brottas med en T-Rex. Tyvärr blev gitarrljudet lite lågt men annars var det väl uthärdligt. 🙂

Programmet kan ni höra på den här länken:

Om man även vill höra hur försnacket gick i programmet innan mitt medverkande så omnämns jag även här:

 

Jag hoppas det är OK att jag lånar P4 Västs logotyp. Å andra sidan kräver jag inga STIM-pengar för att man spelar min låt :-P. Puh! Nu återstår en vecka av signerande och säljsnack. Jag hoppas att vi ses!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.