Årets julklapp – en fantasyroman?

Akademibokhandeln i Uddevalla
Akademibokhandeln i Uddevalla

Det hade varit något det. Försäljningen går i varje fall bra på mina signeringar. I måndags var jag hos Akademibokhandeln i Uddevalla och tangerade mitt tidigare försäljningsrekord. Träffade även en gammal klasskompis från Hedekas vilket var riktigt roligt.

Nöjd köpare i U-a
Nöjd köpare i U-a

Igår kväll var jag på Akademibokhandeln på Etage/Trollhättan  där bland annat några grannar från byn där jag bor dök upp. Gesten uppskattas verkligen! Och jag lyckades till slut toppa mitt tidigare rekord. Så det går över förväntan och jag är sprudlande nöjd! Det dök till och med upp en man som hade hört mig i Radio Väst på måndagen och åkt till Trollhättan bara för att köpa en bok (minns inte riktigt men tror han köpte både del 1 och 2). Kul!

Första köparna på Etage/Thn
Första köparna på Etage/Thn

Storebror Peter höll mig sällskap med assistans av Fredrik och höll ut i några timmar tills jag körde iväg dem. 🙂 För jag kör ett vänligt offensiv t säljsnack där jag behöver vara aktiv bland butikens besökare. Och det ger hyfsad utdelning måste jag säga. Jag har även lärt mig hur viktig placeringen av signeringsbordet är. På ett stort köpcentra kan det funka att stå utanför butiken om där passerar mycket folk men i en butik i stan var det bättre att stå en bit in i butiken så kunderna hann komma in och landa innan jag pockade på deras uppmärksamhet. Där fungerade det inte alls att stå vid entrén.

Nu återstår tre signeringar till innan jag och Serahema tar julledigt. Ska bli spännande att se hur det går!

Boksigneringsschema Serahema Saporium, julen 2014:
3/12, 16:00 – Böcker & Blad, Torp Uddevalla – Avklarad
15/12, 16:00 – Akademibokhandeln Uddevalla – Avklarad
16/12, 16:00 – Akademibokhandeln Etage Trollhättan – Avklarad
17/12, 16:30 – Akademibokhandeln Oden Trollhättan
18/12, 17:00 – SF-bokhandeln Göteborg
22/12, 16:00 – Akademibokhandeln Vänersborg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.