Sommaren är kort

Ur författarhänseende är sommaren rätt värdelös för mig. När barnen har sommarlov och lägger sig sent är det svårt att få tid över till att skriva för då behöver jag lugn och ro. Att sitta på ett fik och skriva har aldrig varit min grej. Nej, jag behöver avskildhet och gärna lite juste musik i hörlurarna. Och att börja skriva när alla väl sover blir för sent. Därför är det ur den aspekten helt ok att sommaren nu nalkas sitt slut. Winter is coming, och mitt mer aktiva skrivarhalvår kan börja. 

En bra början är att jag till slut tankat ner WordPressappen och skriver detta på mobilen. Chanserna för ökad bloggfrekvens har därmed ökat markant. 

I september väntar Bokmässan som är författarårets stora familjeträff. Vi som håller till i Fantastikgränd smider planer för fullt. 

Jag har skrivit kontrakt med ett förlag att ge ut en novell (mer info kommer men jag vill suga på karamellen ett liiitet tag till), vilket ska bli fantastiskt kul och mina testläsare har börjat komma tillbaka med feedback på min roman Drömverk som jag skriver för Fantastikhjälpen. Jag är dessutom rejält taggad att sätta tänderna i manuset till fjärde Serahemaboken.  

Så hösten, nu kör vi igång. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.