Psykpunka och intervjuad av Farbror Atlas

De-rotlosa

Hur personlig jag egentligen bör vara i offentliga sammanhang är en fråga jag emellanåt ställer mig. Jag själv avskyr när folk använder t.ex. Facebook som en öppen dagbok där man spyr galla över allt och alla. Så det går bort. Och jag har absolut inte tänkt spy galla i vilket fall. Däremot vill jag vara öppen med att jag inte mår så bra mentalt just nu, vilket även drar med sig kroppen i fördärvet. Jag har fått psykpunka.

Genom att vara öppen hoppas jag kunna hjälpa andra i samma eller liknande situation. Mår du inte bra, ta tag i det nu. Det kan faktiskt gå så långt att det en dag är för sent då insatsen är den högsta – ditt liv.

Nog om det för stunden. Jag har idag även svarat på lite intervjufrågor om mitt författande från Andreas på bloggen Farbror Atlas. Man kan läsa intervjun här och passa på att spana in resten av bloggen vet jag, den är riktigt bra. Andreas är även en drivande kraft bakom en podcast som heter Farfarsparadoxen och som jag varmt rekommenderar. Diskussioner om fantastik, vetenskap och annat som rör litteratur, film, spel och lite till. Kommer nog en bloggpost om det en vacker dag.

Nu ska jag chilla en stund innan jag knyter mig. Ta det lugnt där ute.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.